Uw Donaties
Kabbalah Centre Nederland
GRATIS DOWNLOAD
Gratis Download e-boek!

Vul het formulier in om de gratis download te ontvangen:

Voornaam: 

Achternaam: 

E-Mail: 

Tel. Nr: 

Plaats: 

Land: 


Agenda
  Alle events »


Laatste nieuws
Gevorderde Kracht van Kabbalah
Zondag 03 juli 2016
Het samenbrengen van de principes van de Tien Lichtende Emanaties met Discover Kabbalah 1 & 2, en Kabbalah 1 & 2- Intensieve cursus, zal je begrip van de wijsheid van Kabbalah naar een ander n...
lees verder »

Wekelijkse gedachte
ZEGENINGEN LATEN VOORTDUREN
16 - 22 februari 2014
Veel mensen vragen hoe ze meer zegeningen in hun leven kunnen krijgen, maar weinigen stellen de veel belangrijkere vraag hoe ze zegeningen laten voortduren,   Hoe waardevol is immers vandaag ee...
lees verder »


Welkom bij Kabbalah Centrum NederlandKabbalah Centrum Nederland is onderdeel van The Kabbalah Centre International Inc.

Kabbalah is een oude wijsheid die je helpt om geluk en meer voldoening te vinden in je leven.
Miljoenen mensen over de hele wereld hebben hun leven positief kunnen veranderen sinds de oprichting van het Kabbalah Centre in 1922.


Nieuwe Kabbalah Cursussen

  • Ontdek Kabbalah: Deel 1 De Ontdek Kabbalah serie is het nieuwste leersysteem van het Kabbalah Centrum en is ontworpen om jou de meest uitgebreide Kabbalah studie te geven die momenteel online beschikbaar is.
  • Wat is Kabbalah? Kabbalah is de oudste, spirituele wijsheid van de wereld. Kabbalah legt alles uit over de wetenschap van de ziel tot aan de wetten van de natuur en waarom het universum ontstaan is. Kabbalah is een universele wijsheid die iedereen kan leren, ongeacht je achtergrond of geloofsysteem.
  • Ontdek Kabbalah: Deel 2 In Ontdek Kabbalah: Deel 1 kreeg je een introductie van de belangrijkste concepten van deze 5000 jaar oude wijsheid inclusief de oorsprong van ons heelal en waarom we hier zijn. In Ontdek Kabbalah: Deel 2, zullen we dieper ingaan op de kernconcepten van Kabbalah en zullen we doorgaan met het integreren van deze wijsheid in ons dagelijks leven. Enkele onderwerpen die we zullen onderzoeken zijn onder andere: onze beperkingen overwinnen, onze persoonlijke missie identificeren, de vijf extensies van onze ziel en ons ego, en veel meer.
  • Ontdek Kabbalah, Deel 3 In Ontdek Kabbalah: Deel 1 & 2 introduceerden we de grondbeginselen van deze 5000 jaar oude wijsheid, en leerden we hoe we Kabbalah kunnen integreren in ons leven. In deze laatste deel van deze serie, Ontdek Kabbalah: Deel 3, zullen we de belangrijkste hulpmiddelen van Kabbalah ontdekken, leren hoe ze te gebruiken en toe te passen in ons dagelijks leven. Deze cursus is een begin om alle stukken van de puzzel te verbinden, en echt te leven volgens de Kabbalah!
Voor informatie mail naar rivki.k@kabbalah.com of bel naar 020- 800 48 51

De wetenschap vertelt ons hoe het leven werkt, Kabbalah vertelt waarom


Ondersteun Wereldwijde Vrede door verspreiding van de Zohar

De Kabbalisten leggen uit dat het verlangen om met het Licht verbonden te zijn door de Zohar te scannen,een beschermende energie geeft aan hen die scannen en hun naasten. Wanneer je wilt bedragen aan wereldvrede door de Zohar te verspreiden en het kanaal wil worden voor dit pure licht neem dan alsjeblieft contact op met ons door een email te sturen naar:

Rivki Kutnovsky: rivki.k@kabbalah.com
Kabbalah Head: Seeking Court with Nasrallah